Nieuws

23-8-2022 Inmiddels zijn alle pups uitgevlogen. Een volgend nestje zal er i.v.m. gezondheidsredenen niet meer komen.
De website gaat binnenkort dan ook sluiten.

Op 19 juni 2022: zijn de pups 32 dagen oud. Op de Facebook pagina Lory's Den | Facebook die vrij toegankelijk is, staan de capriolen van het sixpack. Inmiddels zijn alle pups besproken. Een volgend nestje zal niet veel eerder dan over een jaar worden verwacht.

28 mei 2022: Inmiddels zijn de pups tien dagen ouden groeien als kool. Er zijn nog twee teefjes beschikbaar: een blauwschimmel en een oranjeschimmel.

18 mei 2022: Een fraaie zesling is geboren! Twee oranjeschimmel teefjes, twee blauwschimmel teefjes en twee blauwschimmel reutjes. Twee dagen oud op deze foto.

20 april 2022: De langverwachte dracht is eindelijk een feit. Eind mei a.s. worden de puppy's verwacht. 

6 april 2021: Het jaarlijks onderzoek naar erfelijke oogafwijkingen is zoals verwacht weer positief. Het wachten is nu op de volgende loopsheid.....

2 november 2020: Een grote teleurstelling. Lory had het begin van haar loopsheid uitstekend verborgen. Daarom is het mogelijk dekkingsmoment verkeerd ingeschat en wat het voorbij. De beoogde partner werd door haar resoluut afgewezen.

8 juni 2020: Gezien de enorme belangstelling die er momenteel voor puppy's is, heeft het weinig zin nog belangstellenden aan de wachtlijst toe te voegen. De  wachtlijst wordt daarom per 9 juni 2020 gesloten.